Login | Sign up
tfxbertha

Kristy Brasilien vm trøje Jeannin

Jun 24th 2018, 9:55 am
Posted by tfxbertha
10 Views
rlisons kors ud over Elliot Vi kunne have scoret syv


Allerede Newcastle blev strakt til grænsen med Silvas taktik rettet mod deres forsvar. Sure nok var det punktet, hvor de med intervallet vinkede, slog de for en anden gang. Denne gang resulterede en Spanien vm trøje alarmerende Fazed Yedlins misreading af Zeegelaars kors, at han diverterede bolden forbi en forkert fodt Elliot.
Benítez ønskede at underskrive Andre Gray om sommeren, men Ashley anså den daværende Burnley-angriber for dyrt, og han kom til Watford for £ 18,5m i stedet. Måske forudsigeligt, Grey scorede den tredje, dartede ind i mellemrum og strækker sig for at vende Richarlisons kors ud over Elliot.
Brasilien vm trøje
'Vi kunne have scoret syv, men det var en fornøjelse at se ting, vi havde forberedt til,' sagde Silva. 'Jeg er virkelig glad.'
Swansea City har stoppet rotten og undgået et femte efterfølgende liga-nederlag, men det var ikke det resultat, de ønskede eller behøvede på en dag, hvor Leroy Fer slog en vidunderlig sent chance for at give deres årstid den løft, det så hårdt har brug for, og for at lette presset på Paul Clement.
Wilfried Bony havde også et mål, der blev udelukket i første halvlegskades tid, og de to øjeblikke er symptomatiske af, hvordan ting går til Swansea, selv om dette var en meget forbedret præstation.
Clement tog masser af opmuntring fra den måde hans hold spillede mod en Bournemouth side, der aldrig rigtig kom og truede kun sporadisk, men Swansea manager var bittert forstyrret af Stuart Attwells beslutning om at udelukke Bony's mål og kritisk af dommerens præstation generelt. 'Jeg troede, han havde et rigtig dårligt spil og var ikke hurtig,' sagde Clement.
KristyIqz maglie calcio a poco prezzo MarshallB
EdwinLatt mablie calcio poco prezzo CorazonMe
FallonSpa fotbollströjor barn Wilburntj
CelinailO fotballdrakter barn JurgenBon
MattieTrx maglie calcio KatriceCu
GrantMcLe fotbollströjor PaulinaKo

Tags:
brasilien vm trøje(11), tyskland vm trøje(1), marokko vm trøje(2)

Bookmark & Share: